0
  • 0,00 €
  • REKISTERÖIDY / KIRJAUDU

TOIMITUSEHDOT

TOIMITUSEHDOT

1. Toimitusaika

Kirjojen ja muiden tuotteiden normaali toimitusaika on 2-7 arkipäivää. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Digitaaliset kuvatiedostot toimitetaan latauslinkin kautta heti, kun maksutapahtuma on suoritettu onnistuneesti. Latauslinkki on voimassa viikon maksutapahtumasta. Emme toimita valokuvatulosteita.

2. Asiakkaan vastuut ja velvollisuudet valokuvien käytössä

a) Asiakas vastaa kuvien käyttöyhteyden laillisuudesta ja kuvien julkaisuun liittyvien lupien ja suostumusten hankkimisesta sekä yleisen käytännön ja hyvien tapojen noudattamisesta kuvia julkaistessaan. Samoin asiakas vastaa lupien hankkimisesta kuvissa esiintyvien henkilöiden, teosten ja tavaramerkkien osalta.
b) Käyttöoikeuden myöntämistä varten asiakkaan on ilmoitettava kuvan käyttötapa, julkaisu tai mainosväline sekä loppukäyttäjä.
c) Uusinta- tai lisäkäytöstä on ilmoitettava etukäteen Urheilumuseolle
d) Digitaaliset kuvatiedostot on tuhottava välittömästi käytön jälkeen, eikä niitä saa arkistoida.

3. Ohjeita ja rajoituksia kuvan julkaisuun
a) Kuvia julkaistaessa on mainittava kuvalähteenä valokuvaajan ja/tai Urheilumuseon nimi.
b) Kuvia ei saa muokata ilman lupaa.
c) Kuvan maksimijulkaisukoko internetissä on 640x480 pikseliä.

4. Toimitustavat
Tilatut kirjat ja muut tuotteet voidaan toimittaa seuraavasti:
• Normaali toimitus, pakettina lähimpään postitoimipisteeseen 3,00 €
• Tuotteen nouto veloituksetta Urheilumuseon toimipisteestä, osoite sivun alalaidassa. Aukioloajat ovat ma-ti, ja pe klo 8.00–16.00, ke-to 8.00–19.00
Valokuvat toimitetaan latauslinkin kautta heti, kun maksutapahtuma on suoritettu onnistuneesti.

5. Maksutavat
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. 
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan, Urheilumuseoon.

Mikäli maksat Paytrail Oy:n maksutapojen kautta, Urheilumuseo toimii ja vastaa ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoinnista, toimittaa tuotteet ostajalle sekä vastaa mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrail Oyj:lle. Kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille, joka on maksun saaja. Paytrailin asiakaspalvelu palvelee kuluttajia 2.1.2019 lähtien 24/7 numerossa 020 718 1830.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Lisäksi maksun voi suorittaa PayPal maksunvälityspalvelun kautta.

6. Palautusoikeus

Kuluttajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus palauttaa tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, alkuperäisissä pakkauksissa, alkuperäisessä kunnossa. Palautuksista tulee aina ilmoittaa etukäteen sähköpostitse osoitteeseen urheilumuseo@urheilumuseo.fi tai puhelimitse 09-434 2250. Ilmoita myös tilinumero mihin haluat ostosumman palautettavan. Toimituskuluja emme palauta. Tuotteen palautus osoitteeseen: Urheilumuseo, Vanha talvitie 3 C, 7. krs, 00580 Helsinki.

7. Tilauksen peruminen 
Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa sähköpostilla urheilumuseo@urheilumuseo.fi tai soittamalla 09-434 2250 (ma-pe 9-16). Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Urheilumuseo pidättää oikeuden tilauksen perumiseen.

8. Reklamaatio
Virheellisistä tai vaurioituneista tuotteista tulee ilmoittaa kohtuullisessa ajassa sähköpostilla urheilumuseo@urheilumuseo.fi tai soittamalla 09-434 2250 (ma-pe 9-16) tai postitse osoitteeseen Urheilumuseo, Vanha talvitie 3 C, 7. krs, 00580 Helsinki. Digitaalista tuotetta koskevat huomautukset on tehtävä heti, kun kuvat on vastaanotettu.

9. Ylivoimainen este
Urheilumuseon verkkokauppa ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Urheilumuseon verkkokaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Urheilumuseon verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

10. Riitojen ratkaisu
Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

11. Yhteystiedot
Urheilumuseo
Verkkokauppa
Valimotie 13a, 5. krs
00380 Helsinki
urheilumuseo@urheilumuseo.fi