0
  • 0,00 €
  • Register / Log In

Pingpongista pöytätennikseen

Tätä kirjaa ei kukaan pöytätenniksen harrastaja voi ohittaa. Mielenkiintoista lukemista riittää muillekin historiasta kiinnostuneille urheiluihmisille. Teos kattaa suomalaisen pöytätenniksen sen esihistoriasta aina vuoteen 2018. Laji rantautui Suomeen toista sataa vuotta sitten 1900-luvun alkuvuosina, mutta erikoisliitto perustettiin vasta 1938.

Värikästä historiaa löytyy sota- ja pulavuosista. 1950-luvun alusta alkoi pöytätenniksen kehittäminen, mikä huipentui 1970-luvun menestykseen. Lähdeviitattu perusteksti kattaa myös valmennus- ja koulutustoiminnan, työväen pöytätenniksen ja välinekehityksen.

Esille nostetaan lajin SM-mitalistit, arvokisaedustajat, tärkeimmät kotimaiset kilpailut, para-, juoniori- ja veteraanipöytätennis unohtamatta vuosikymmenien parhaita pelaajia sekä merkittävimpiä pöytätennisvaikuttajia. Säännöt sekä alan kirjat ja lehdet ovat saaneet omat artikkelinsa.
Tekstisisällön tukena on suomalaisittain ainutlaatuisen kattava tilasto-osuus.

€50.00

Additional Information

ISBN Code 978-952-94-0564-0
ISSN No
Authors Toimittajat: Esko Heikkinen ja Ossi Viita
Keywords pöytätennis, pingpong, mailapelit, Benedict Oláh, Pasi Valasti, Sonja Grefberg, Kimmo Jokinen, Jarmo Jokinen, Monica Portin, Linus Eriksson, Katja Kohonen, Annni Bölenius, Eva Malmberg-Tulonen, Martti Autio
Number of pages 317
Language Finnish
Year of publishing 2018
Publisher Suomen Pöytätennisliitto